FOTO”S: Max Verstappen DNF Grand Prix van Bahrein

Vandaag was het moment van de waarheid. De Grand Prix van Bahrein werd verreden. Max Verstappen startte vanaf de eerste startrij op de tweede positie. De start verliep zonder problemen en Verstappen kon een goede aansluiting vinden achter Charles Leclerc. Helaas kwamen er tijdens de race meerdere problemen opzetten aan de auto van Max. Zo raakte de remmen oververhit, waardoor hij veel moest liften in de bochten. Even later in de race klaagde Max over het stuur. De stuurbekrachtiging zou niet meer goed werken. Deze problemen leverde veel tijdverlies op. Het einde van de race naderde. Met nog een aantal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head