Frederik Vesti kan zijn geluk niet op na F1-test met Mercedes: “Geen woorden kunnen beschrijven…”

Mercedes-junior Frederik Vesti kon zijn geluk niet op toen hij afgelopen dinsdag zijn eerste Formule 1-test mocht afwerken vvoor het Duitse team. Tijdens de Pirelli-bandentest stapte de Deens ART-coureur voor het eerst in een Formule 1-bolide, hij was zo blij als een klein kind. Vesti eindigde zijn eerste Formule 2-seizoen op de negende positie in het kampioenschap, als cadeau van Mercedes kreeg hij zijn eerste Formule 1-test op het circuit van Yas Marina. De jonge Deense coureur reed maar liefst 124 ronden in de W13 en deed dit volgend technisch directeur Andrew Shovlin ‘foutloos’. "Mijn eerste test in een F1-auto…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head