Geen Ferrari voor Christian Horner, maar de volgende klus bij Red Bull

In de wintermaanden werd gespeculeerd over een vertrek van Christian Horner bij Red Bull. Er gingen geruchten dat hij benaderd was door Ferrari om de plek van Mattia Binotto in te vullen. De teambaas geeft echter aan dat hij voorlopig nog niet klaar is bij het F1-team uit Milton Keynes, waar hij al sinds 2005 de boel leidt. “Mijn hart ligt hier, mijn toewijding is hier en de volgende uitdaging is met de aandrijving”, aldus Horner tegenover Formula1news. “We hebben een hagelnieuwe groep van mensen bij elkaar gebracht om het als een energiedranken fabrikant tegen enkele van de beste motorenfabrikanten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head