Geen ontslag voor Michael Masi? Ondersteuning door andere wedstrijdleiders?

Blijft Michael Masi in de Formule 1 als wedstrijdleider of moet de Australir zijn biezen pakken? Het is een vraag waarop het antwoord nog steeds niet duidelijk is, nadat hij een besluit nam om de wedstrijd in de laatste ronde in Abu Dhabi voort te zetten. Hierdoor werd Max Verstappen wereldkampioen Formule 1, nadat Lewis Hamilton de hele wedstrijd op kampioenschapskoers had gelegen. “De FIA wil Masi nu helpen”, aldus Sky Duitsland. “Alle verantwoordelijkheden lijken een beetje te veel te worden voor de 44-jarige.” Het lijkt erop dat het overkoepelende autosportorgaan de Australiër niet wil ontslaan, maar een video-assistent wil…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head