Geen wereldkampioen Max Verstappen in Drive to Survive: “Ze faken nieuwe rivaliteiten”

Max Verstappen werd afgelopen seizoen wereldkampioen in de Formule 1, maar hij is de grote ontbrekende coureur in de Nexflix-hitserie Drive to Suvive’. Dat terwijl het Formule 1-seizoen bijna in zijn geheel draaide om het grote gevecht met zijn rivaal Lewis Hamilton om de wereldtitel. De Red Bull-coureur wilde niet meewerken aan de serie, omdat hij het niet eens is met de wijze waarop de coureurs geportretteerd worden. Daarmee krijgen we in de serie geen inzicht in de visie van Verstappen op die intense finale in Abu Dhabi waar hij zijn eerste titel binnenhaalde, die zeker onderdeel van seizoen vier…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head