GERUCHT: Red Bull RB18 heeft de crashtest nog niet doorstaan

Het merendeel van de Formule 1-teams heeft al een datum geprikt waarop zij hun nieuwe strijdwapen gaan onthullen. Red Bull is én van de teams die nog geen datum heeft gepresenteerd. Geruchten luiden dat de RB18 nog niet door de crashtest is gekomen. Naast Red Bull hebben Williams, Haas en Alfa Romeo ook nog geen datum bekend gemaakt waarop ze de auto willen presenteren. De Italiaanse tak van Motorsport.com laat weten dat de gloednieuwe RB18 de frontale crashtest niet zou hebben doorstaan. Ondanks de opgelopen vertraging maken Adrian Newey, de monteurs en ingenieurs zich geen zorgen. Ben jij al abonnee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head