Guanyu Zhou zet zijn tanden in het stuur: “Onafgemaakte zaken na de laatste back-to-back”

Guanyu Zhou is bezig aan zijn eerste seizoen in de Formule 1, dit doet hij met wisselend succes. Bij zijn debuut in Bahrein scoorde hij al direct een puntje. Daarna lukte het hem slechts eenmaal om punten te scoren. Komend weekend staat de Grote Prijs van Frankrijk op de kalender op het circuit van Paul Ricard. In tegenstelling tot andere races dit seizoen, kent Paul Ricard weinig geheimen meer voor de jonge Chinees. In junior categorien heeft Zhou op dit circuit al een aantal mooie dingen laten zien, daarnaast heeft hij ook al de nodige kilometers gemaakt op dit Franse…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head