Guenther Steiner over de toekomst van Haas in de F1: “Er zijn alleen maar positieve punten”

Team Haas heeft in betrekkelijk korte tijd een turbulente historie opgebouwd als het gaat om sponsorwerving en financiering. Het is een ronduit dramatische en uitputtende reeks Formule 1-seizoenen geweest voor Haas-teambaas Guenther Steiner. Het Amerikaanse F1-team moest eerst de schokkende exit van sponsor Rich Energy en financieringsstrijd overleven, daarna volgde een teleurstellend 2021-seizoen voltrok zich de saga rond het vertrek van Nikita Mazepin en sponsor Uralkali aan het begin van seizoen 2022. Bovendien wordt er door de concurrentie ietwat argwanend gekeken naar de relatie van Haas met Ferrari. Het wordt er steeds maar niet makkelijker op. Haas-teambaas Guenther Steiner Stap…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head