Heeft Toto Wolff zijn standpunt gewijzigd? “Cadillac en GM, dat is een statement”

Mercedes AMG F1-teambaas Toto Wolff was altijd kritisch op de komst van Andretti Global naar de Formule 1. De Oostenrijker uitte openlijk zijn twijfel over de toegevoegde waarde voor de koningsklasse van de autosport. Met het partnerschap dat Andretti met Cadillac/General Motors is aangegaan, lijkt het standpunt van de teambaas veranderd te zijn. Mercedes-teambaas Toto Wolff “Cadillac en GM, dat is een statement”, aldus Wolff tegen Crash.net. “Zeker, dat ze de krachten bundelen met Andretti is zeker positief. Het geeft een andere invalshoek die al dan niet positief kan zijn voor de F1. Maar niemand zou ooit twijfel hebben aan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head