Helmut Marko bevestigt gesprekken verkoop AlphaTauri

Wat AlphaTauri zelf eerder ontkrachtte, wordt nu door Helmut Marko wel bevestigd. Er waren geruchten over de verkoop van AlphaTauri, Marko geeft toe dat er gesprekken zijn geweest en voert de druk aardig op bij het team. Volgens de Oostenrijker moet het team van Nyck de Vries beter gaan presteren. Marko sluit de verkoop van het zusterteam van Red Bull Racing allesbehalve uit. Bij Formel1.de vertelt de Le Mans-winnaar dat de prestaties van het team moeten verbeteren: "Noch de sportieve prestaties, noch de financiële prestaties zijn op het niveau van de Red Bull-normen. Het is waar dat de negende plaats…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head