Helmut Marko: “Bij de introductie van Max Verstappen”s nieuwe auto zal niets belangrijks worden onthuld”

Helmut Marko van Red Bull heeft het belang van de introductie van de nieuwe auto van het team gebagatelliseerd en gezegd dat er niets belangrijks zal worden onthuld. De presentatie van Red Bull "s nieuwe auto voor Max Verstappen, de RB18, zal volgens Helmut Marko niet veel designgeheimen prijsgeven. Het team zal op 9 februari hun 2022 F1-auto onthullen, waarmee Max Verstappen zijn coureurskampioenschap voor 2022 wil verdedigen. Geen speciale details De RB18 zal de eerste auto zijn die door Red Bull is ontworpen die voldoet aan de ingrijpende nieuwe technische voorschriften van de F1. Maar rivaliserende teams moeten hun…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head