Helmut Marko nam een een gedurfde beslissing met de komst van Max Verstappen, maar…

Gedurfde keuzes drijven de Formule 1. Als Dr. Helmut Marko aanvankelijk zwaar bekritiseerd was vanwege zijn beslissing om een ​​17-jarige Max Verstappen te promoten in de hoogst haalbare racedivisie, zou 2021 en de eerste titel van de Nederlander Marko gelijk geven. De Oostenrijker onthulde onlangs wat van invloed was op zijn beslissing en het succes dat volgde, en gaf toe dat de extreme mentaliteit van Red Bull een belangrijke rol speelde in de deal. De eerste jaren van Verstappen in de Formule 1 waren niet altijd makkelijk, aldus opgetekend in een bericht van FormulaNerds. Ondanks het overduidelijke talent werd de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head