“Het is ook nooit goed”; Ben Sulayem reageert op “negatieve reacties” op Andretti-F1-instapplan

“Het is ook nooit goed”, dat is je eerste gedachte als je de reacties meekrijgt van het initiatief van Andretti en van de FIA om fracties meer teams op de F1-grid te krijgen. FIA-president Mohammed Ben Sulayem: "Het is verrassend dat er enige negatieve reactie is op het nieuws van Cadillac en Andretti". Andretti heeft een samenwerking gesloten met General Motors en met Cadillac in het bijzonder en het Amerikaanse team zou in 2026 toe kunnen treden tot de F1, waarbij ze woeste plannen hebben om een Amerikaanse coureur in hun rijdersbezetting op te nemen. FIA-president Mohammed Ben Sulayem zegt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head