Het McLaren F1-team in de positie van underdog: “We nog een paar jaar inhalen qua techniek”

McLaren eindigde afgelopen seizoen als vierde in het constructeurskampioenschap. Ondanks deze prestatie en het hoogste aantal punten sinds het seizoen 2012 verwacht de Amerikaanse teambaas Zak Brown niet in een kampioenschap voor zijn team in 2022. Na negen jaar kwam er in Monza eindelijk een einde aan de droogstand van McLaren, ze wonnen er weer eens een. Toch heeft het team nog wat werk te verzetten om op hetzelfde niveau te komen als rivalen Red Bull en Mercedes. "Natuurlijk gaan we alles geven wat we hebben", zei hij tegen Gulf Business. Maar we moeten nog een paar jaar inhalen qua…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head