Het verschil tussen Max Verstappen en Charles Leclerc: “Het maakt hem eigenlijk niet uit”

Max Verstappen vecht dit jaar met Charles Leclerc om de wereldtitel. De Ferrari-coureur lijkt de beste auto van de twee te hebben en toch staat de wereldkampioen aan de leiding van het kampioenschap. Waar Leclerc hier en daar steken laat vallen door het maken van fouten, lijkt Verstappen de rust zelfde te zijn. Op zon niveau zelfs dat het hem niet lijkt uit te maken. “’Ik ben nog nooit zo goed geweest, maar ik blijf dezelfde fouten maken’. Hij is echt hard voor zichzelf en staat zichzelf niet toe om fouten te maken. Hij weet dat hij zo competitief is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head