IndyCarcoureur Colton Herta nog altijd op jacht naar Formule 1-stoeltje

IndyCarcoureur Colton Herta heeft de hoop op een Formule 1-stoeltje nog niet opgegeven. Hij hoopt op een dag nog mee te rijden in de koningsklasse, ondanks dat de deal tussen Andretti en Sauber afgelopen jaar is mislukt. Michael Andretti was nauw betrokken bij de onderhandelingen voor een mogelijke overname van de Sauber Group. Deze onderhandelingen zijn in oktober afgeknapt. De oud Formule 1-coureur was van plan om Herta een stoeltje te geven bij het team van Alfa Romeo, dat wordt geleid door de Sauber Group. Herta beleefde een succesvol seizoen in de NTT IndyCar-series en sloot het jaar af met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head