Jacques Villeneuve terug als fulltime coureur: “Daarom was ik blij om in een volledig programma…”

Jacques Villeneuve is terug als fulltime coureur. De voormalig F1-coureur komt dit jaar in actie voor het team van ByKolles Vanwall. De Canadees is blij om terug te kunnen keren als fulltime coureur in de FIA World Endurance Championship. "Jarenlang heb ik gewoon hier en daar een race gereden", vertelt Villeneuve tegenover Sportscar365 voorafgaande aan The Prologue. "Nooit kampioenschappen, nooit volledig aan de slag met een team. "Dat is wat ik wilde doen, een heel seizoen racen als fulltime coureur. Toen ik het in NASCAR probeerde, waren het maar een paar races hier en daar en dat maakt het altijd…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head