Jean Todt geeft update over toestand Michael Schumacher: “Ik mis Michael niet, ik zie hem vaak”

Jean Todt geeft prijs dat hij met flinke regelmaat Formule 1-races kijkt met Michael Schumacher. De voormalig Ferrari-teambaas en FIA-president gaat geregeld op bezoek naar Zwitserland om Schumacher en zijn vrouw Corinna te bezoeken en races te kijken. Op 29 december 2013 raakte de zevenvoudig wereldkampioen betrokken bij een ernstig skiongeluk in de Franse Alpen, hij liep hierbij zwaar hersenletsel op. Tot september 2014 werd hij in coma gehouden en hing zijn leven aan een zijden draadje. Na zijn coma werd hij overgebracht naar Zwitserland. De 53-jarige legende wordt verzorgd door medisch personeel en zijn vrouw Corinna. De familie geeft…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head