Jeroen Schothorst over ontstane commotie: ”Laat ik vooropstellen dat ik het fantastisch vind voor Nyck…”

Nyck de Vries, die in 2023 een volledig seizoen in de Formule 1 gaat racen bij AlphaTauri, leende in 2018 250.000 euro van het investeringsbedrijf van Jeroen Schothorst om zijn stoeltje veilig te stellen in de Formule 2. Daarbij sprak de coureur af dat hij drie procent rente per jaar zou gaan betalen en als hij uiterlijk in het seizoen 2022 een stoeltje in de F1 zou bemachtigen, dan zou De Vries de helft van zijn (variabele) inkomen moeten afstaan aan de vastgoed miljonair. Wanneer de Nederlandse coureur uiterlijk in het betreffende jaar 2022 geen stoeltje zou bemachtigen, dan zou…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head