Kan Daniel Ricciardo na twee ongelukkige huwelijken terugkeren op de F1-grid?

Daniel Ricciardo was tot en met 2018 de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull. De coureurs waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Waar de Nederlander bij het F1-team van de energiedrankenfabrikant bleef en inmiddels twee keer wereldkampioen is, vertrok de goedlachse Australiër naar Renault en daarna McLaren. Een gelukkig huwelijk werd het in beide gevallen niet en het succes kwam ook niet. Ricciardo vertrok naar McLaren en naast Lando Norris won hij in 2021 nog wel een Grand Prix (Italië), maar het echte succes kwam ook daar niet van de grond. Het contract werd door McLaren beëindigd en de goedlachse…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head