Kevin Magnussen over de Haas VF-22 in Jeddah: “De auto voelde niet al te slecht aan”

Afgelopen weekend kende Kevin Magnussen een rentree in de Formule 1 waar je alleen maar van kunt dromen. Bij zijn herintreden in de sport scoorden hij de eerste punten voor Haas in anderhalf jaar, en niet zomaar punten, de Deen eindigde op de vijfde positie. Achter de twee Ferraris en de twee coureurs van Mercedes. Dit weekend komt hij in actie op het Jeddah Corniche Circuit in Saudi-Arabië en hij zal het misschien iets minder makkelijk krijgen, hij ervaarde problemen in zowel de eerste, als de tweede vrije training. De eerste vrije training, die in het daglicht werd verreden was…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head