Lance Stroll voelt zich beter na fietsongeluk, maar “nog niet honderd procent”

Vlak voordat de pre-season test in Bahrein begon viel Lance Stroll van zijn fiets. Hij moest de driedaagse test missen, maar reed wonder boven wonder toch de Grand Prix van Bahrein. Deze werd anderhalve week na zijn ongeluk verreden. De Canadees geeft aan zich inmiddels nog een stuk fitter te voelen, maar hij voelt zich nog steeds niet honderd procent. De Aston Martin-coureur brak beide polsen en een teen tijdens het ongeluk in Spanje. Felipe Drugovich verving hem tijdens de testdagen, maar was vastbesloten om zo snel mogelijk terug te keren. Tijdens de Bahreinse Grand Prix presteerde hij boven verwachting…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head