Lando Norris drinkt niet tijdens de races: “Ik kots het gewoon weer uit”

Lando Norris zegt dat hij geen water drinkt tijdens de F1-races. Het water wordt zodanig verhit door de systemen in de auto, dat hij er misselijk van wordt als hij het drinkt. De McLaren-coureur zegt dat hij er zodanig ziek van wordt, dat hij ervan gaat overgeven. Hoge temperaturen, dus de motor en de banden waren erg moeilijk. Vooral als je weet dat je met één stop, mits een goed tempo, het einde moet halen”, aldus Norris tegen GP Fans over de hete omstandigheden in de auto. “Je moet in het begin heel beschermend zijn, om jezelf zodoende het vertrouwen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head