Lewis Hamilton doet alsof zijn neus bloed en kijkt uit naar nieuwe W13: “Het is iets magisch om de nieuwe auto te zien”

Afgelopen seizoen greep Lewis Hamilton net naast zijn achtste wereldkampioenschap. De Formule 1 slaat dit seizoen een nieuwe weg in met compleet veranderde reglementen. Lewis Hamilton liet lange tijd niets van zich horen en liet de fans in de waan dat hij misschien zou stoppen. niets is minderwaar. Hij zal logischerwijs dit seizoen weer een gooi proberen te doen naar een record brekende achtste titel. Iets na 10.00 uur Nederlandse tijd onthulde Mercedes de nieuwe auto voor het 2022 seizoen, de W13. Hamilton was onder de indruk toen hij de W13 voor de eerste keer zag. Als je dit ziet,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head