Lewis Hamilton herkent zichzelf in Max Verstappen: “Je wilt laten zien wat je waard bent”

Max Verstappen en Lewis Hamillton vochten in 2021 een bloedstollende strijd om het wereldkampioenschap. In de allerlaatste ronde van de laatste race kwam Max Verstappen bovendrijven als wereldkampioen. Dit jaar won de Nederlander het kampioenschap op iets gemakkelijkere wijze en raakten de twee kemphanen elkaar ‘slechts’ één keer. Toch ziet Hamilton zijn Nederlandse vakgenoot niet als een vriend. Het kampioenschap van 2021 behoort toe aan Verstappen, toch haalde Mercedes-teambaas Toto Wolff en Lewis Hamilton dit jaar meerdere keren hard uit naar Verstappen en zijn team. Hamilton kon zich dit seizoen niet mengen in de strijd om het kampioenschap en moest…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head