Lewis Hamilton moppert: “Ik begrijp het niet en ik denk ook dat iemand dat doet”

Charles Leclerc zal de Grand Prix van Australi vanaf pole position starten, met Lewis Hamilton op P5. Beide teams hebben in de loop van het weekend te maken gehad met porpoising (‘bruinvissen’), maar het probleem lijkt meer impact te hebben gehad op Mercedes dan op Ferrari. Lewis Hamilton bleef achter zijn hoofd krabben toen Ferrari poleposition claimde voor de Australische Grand Prix, ondanks hun bruinvisproblemen. Charles Leclerc baande zich een weg naar pole position in Albert Park en zal zondag beginnen aan de race, waar titelrivaal Max Verstappen naast hem staat op de eerste rij. Lewis Hamilton kon zich alleen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head