Lewis Hamilton zal nieuwe FIA-regel niet leuk vinden met meer vrijheid voor Max Verstappen

Het lijkt erop dat een nieuwe uitspraak van de FIA past bij de agressieve stijl van Max Verstappen terwijl hij zijn eerste wereldkampioenschap in 2022 wil verdedigen. Lewis Hamilton zal minder onder de indruk zijn van de nieuwe FIA-uitspraak, die uiteindelijk beter past bij de rijstijl van titelrivaal Max Verstappen en de Nederlander veel meer vrijheid geeft. De FIA heeft voor het seizoen van 2022 aangekondigd dat coureurs nu een gridstraf van tien (10) plaatsen krijgen na vijf (5) berispingen, wat hoger is dan de eerdere uitspraak van drie (3). Als gevolg hiervan mochten coureurs meestal maar drie waarschuwingen op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head