LMDh duurder dan verwacht? “Ik zou niet zeggen dat het zich bewezen heeft…”

De LMDh-auto zouden een stuk goedkoper moeten zijn dan het racen met een LMH. Beide auto’s nemen het vanaf dit jaar tegen elkaar op in de FIA World Endurance Championship rijden. De geruchten gaan dat de kosten van de inzet van een LMDh nu toch hoger uitvallen. Wanneer de vraag aan Porsche Motorsport-directeur Thomas Laudenbach gesteld wordt, ontkent hij dit. “Nee, dat zou ik niet zeggen. Niet in zijn algemeenheid”, zegt Laudenbach tegenover het Amerikaanse Motorsport. “Ik denk dat het concept van de LMDh is dat je beperkte vrijheid hebt, maar dat je nog vrijheid hebt op genoeg gebieden, waar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head