Logan Sargeant denkt niet dat nationaliteit een rol speelt in verkrijgen F1-zitje: “Net zo hard moeten werken”

Logan Sargeant maakt komend seizoen zijn debuut in de koningsklasse van de autosport, dit doet hij bij het team van Williams. Voor het eerst sinds 2006 gaat er een Amerikaan full-time Formule 1 rijden, het werd dus wel tijd dat Amerika vertegenwoordigd wordt op de grid, toch is Sargeant ervan overtuigt dat zijn nationaliteit geen factor is geweest in zijn aanstelling als coureur. Alexander Rossi was in 2015 de laatste Amerikaan die aan de start stond van een Formule 1 Grand Prix. Scott Speed was in 2006 de laatste Amerikaan die een vol seizoen reed in de Formule 1. Er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head