Logan Sargeant met positief gevoel naar Saoedi-Arabië: “Geweldige basis opgebouwd”

Tijdens de Grote Prijs van Bahrein maakte Williams-coureur Logan Sargeant zijn Formule 1-debuut. De jonge Amerikaan rijdt komend weekend in het Saudische Jeddah en kijkt uit om verder te bouwen op de fundering die Sargeant en Williams in Bahrein hebben neergelegd. "Ik kijk erg uit naar de tweede ronde in Saoedi-Arabië. We hebben een geweldige basis opgebouwd in Bahrein om vanuit te werken. Hopelijk kunnen we competitief blijven en ons als team blijven verbeteren," aldus de man uit Florida. De voormalig F2-racewinnaar reed zowel in 2021 als in 2022 op het Jeddah Corniche Circuit in de Formule 1. In vijf…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head