Lovend over Mick Schumacher: “Hij bevindt zich daar op een heel erg goede positie bij het team van Mercedes”

Mick Schumacher werd door het team van Haas eind 2022 aan de kant gezet. Het Amerikaanse team gaf de Duitse jongeling en zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher geen nieuw contract na twee moeizame seizoenen bij het team. Hij wordt vervangen door Nico Hulkenberg, Schumacher trad op zijn beurt in de voetstappen van zijn vader en tekende een contract bij Mercedes. Ondanks dat hij dit doet in de rol van derde coureur denkt zijn oude teambaas Gunther Steiner dat het een stap in de goede richting is. Schumacher reed twee seizoenen in de Formule 1 en deed dit met zeer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head