Max Verstappen: “Ze hebben wat kleine aanpassingen gedaan”

Max Verstappen gelooft dat Red Bull "sterker terugkomt" tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabi na hun moeilijke seizoensstart. Het team kreeg in Bahrein een dubbele DNF, waarbij zowel Verstappen als Sergio Perez in de slotfase van de race moesten opgeven. Ondanks dit moeilijke einde van de race, is Verstappen van mening dat er veel positieve punten zijn te noemen voor de Red Bull-ploeg voor komend raceweekend in Sakhir. “Het was pas de eerste race" "Afgelopen weekend was een zwaar weekend voor ons allemaal, we winnen en verliezen als team en we komen deze week sterker terug", zei Max Verstappen in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head