McLaren nog niet klaar voor het FIA WEC: “Druk met het portfolio wat we hebben”

McLaren houdt de optie om toe te treden tot het FIA World Endurance Championship open. Volgens directeur Zak Brown is het automerk er echter nog niet klaar voor, hoewel McLaren in de afgelopen jaren haar raceactiviteiten uitbreidde. Een stap naar een LMH- of LMDh-auto zit er nog niet in, hoewel men wel betrokken was bij het opstellen van de reglementen. “Ja, we zijn erg druk met het portfolio wat we hebben”, aldus Brown tegenover het Amerikaanse Motorsport in Mexico. “De andere klassen waarover we gesproken hebben en we ook naar blijven kijken, en dat is heel vet voor ons, is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head