Mercedes-strateeg James Vowles in actie voor McLaren

James Vowles is de hoofdstrateeg bij het team van Mercedes en heeft het team naar tientallen overwinningen geleid vanaf de pitmuur. Hij heeft besloten om het ook eens op de baan te gaan proberen en gaat komende vier races rijden in de Asian Le Mans Series. Vowles begon zijn carrire als ingenieur bij BAR dat zijn naam veranderde in Honda Racing F1. Door de financiële crisis in 2008 werd het team overgenomen door Ross Brawn. Een jaar later besloot het team, dat direct beide kampioenschappen won uit de sport te stappen en het team voor het symbolische bedrag van één…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head