Mercedes-strategist James Vowles nieuwe teambaas bij Williams

Williams heeft de vervanger van teambaas Jost Capito bekendgemaakt. De Duitser die aan het einde van het seizoen 2022 vertrok bij het F1-team uit Grove wordt vervangen door James Vowles. De Brit was de afgelopen vier jaar hoofd strategie bij Mercedes. “Het team is een icoon in de sport, een die ik enorm respecteer en waarbij ik enorm uitkijk naar de uitdaging”, aldus Vowles. “Mercedes is enorm ondersteunend geweest op mijn reis en we gaan op uitstekende voorwaarden uit elkaar nadat ik 20 jaar in Brackley gewerkt heb. Ik ben dankbaar voor alles wat Toto en het team geleverd hebben…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head