Nieuwe baas wil dat Sebastian Vettel zijn contract voor 2023 en later tekent

De nieuwe teambaas van Aston Martin zegt dat hij Sebastian Vettel wil overtuigen om een nieuw contract te tekenen voor 2023 en daarna. De Duitser Mike Krack, wiens werkrelatie met Vettel teruggaat tot zijn BMW-dagen, is door Aston Martin gevraagd om naar de Formule 1 terug te keren, om de aan Alpine gebonden Otmar Szafnauer te vervangen. "Ik hoop dat mijn aanwezigheid genoeg voor hem is om te blijven", wordt Krack geciteerd door Auto Motor und Sport. Als we hem het juiste pakket geven…” “Het is vrij duidelijk dat een viervoudig wereldkampioen niet voor de 8e, 12e of 15e plaats…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head