Nikita Mazepin ziet het licht en heeft geleerd van zijn fouten

Eind 2020 kwam Nikita Mazepin op z"n zachtst gezegd slecht in het nieuws. Op een video die de jonge Rus plaatste op socialmedia-platform Instagram was te zien dat hij een vrouw bij haar boezem greep. Mazepin is zich gaan focussen op een goed doel dat onder andere door dit incident is ontstaan. Sinds afgelopen jaar is Mazepin betrokken met de Podarok Angelou Foundation, dit is een fonds dat zich inzet voor kinderen met een hersenverlamming. De Haas F1-coureur liet tijdens het Formule 1-weekend in Sochi een kijkje nemen in de garage van het team. De Rus verdubbelde ook nog eens…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head