Nyck de Vries vervangt Lewis Hamilton tijdens eerste vrije training in Frankrijk

Het team van Mercedes heeft in een persbericht laten weten dat Formule E-wereldkampioen Nyck de Vries komende vrijdag in zal stappen bij het team van Mercedes en daar Lewis Hamilton zal vervangen voor de eerste 60 minuten durende oefentraining. Elk team is genoodzaakt om dit seizoen minimaal twee keer een vrije training te geven aan een jonge coureur. Lewis Hamilton heeft nu gekozen om zijn stoeltje tijdens de eerste vrije training af te staan aan Nyck de Vries. De jongeling testte eerder dit seizoen tijdens de Grote Prijs van Spanje al de Williams FW44. Nu krijgt hij dus de kans…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head