Olav Mol signeert boek Snelle Sam en kijkt uit naar F1-seizoen: “Max Verstappen is the man to beat”

Olav Mol was aanwezig bij de opening van de nieuwe kartbaan in Zwolle en signeerde daar ook zijn boek Snelle Sam. RaceXpress sprak met de Formule 1-commentator over het boek, Kartcentrum Zwolle en het aanstaande Formule 1-seizoen. Volgens Mol is Max Verstappen de te kloppen man. Een wereldtitel betekent dat je hem moet willen verdedigen. Of dat door de gewijzigde reglementen ook mogelijk is, zal nog moeten blijken. Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head