Op de agenda: Red Bull presenteert nieuwe auto op 3 februari in “The Capital of the World”

Het team van Red Bull Racing onthult op 3 februari hun nieuwe bolide voor het 2023-seizoen. De Oostenrijkse renstal, die in 2022 beide titels won samen met Max Verstappen en Sergio Perez, trekt in New York City het doek van hun nieuwe strijdwapen af. Tot nu toe zal Red Bull de eerste zijn die de nieuwe auto gaat onthullen. Alleen Alfa Romeo en Haas moeten de datum waarop ze hun nieuwe speeltje onthullen nog prijsgeven. Dat Red Bull met ongeveer dezelfde kleurstellingen aan de start staan in Bahrein, zal vrij weinig mensen verbazen. De verwachting is dan ook dat de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head