Pat Symonds vol lof over Williams-teambaas James Vowles: “Hij is een slimme jongen”

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat James Vowles komend seizoen de kar gaat trekken bij het team van Williams. De Brit komt over van het team van Mercedes. Pat Symonds, technische directeur van de Formule 1 denkt dat Vowles Williams weer op de rit kan krijgen. "Allereerst moet hij aandacht besteden aan de strategie", zo vertelde Symonds op het internationale zakenforum in Birmingham. “Als ik het over strategie heb, bedoel ik niet strategie tijdens races. Iedereen weet al hoe goed James is op dit gebied. Hij moet de stand van zaken in het team beoordelen en begrijpen wat hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head