Record: Nog nooit verwelkomde Albert Park meer fans op tweede dag van het F1-weekend

Voor het eerst sinds 2019 vindt er weer een raceweekend plaats in Australi. In 2020 werd het weekend enkele uren voordat de eerste vrije training begon afgelast vanwege de coronapandemie. Er is te zien dat de Australiërs er zin in hebben nog nooit werd er op de tweede dag van het vier dagen durende weken zoveel gasten verwelkomd. Op de officiële Twitterpagina van de ‘F1 Australian Grand Prix’ werd bekend gemaakt dat er vandaag maar liefst 112.466 mensen aanwezig waren om de eerste twee vrije trainingen te bekijken op het Albert Park Street Circuit. Dat zijn bijna 30 duizend bezoekers…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head