Red Bull maakt zich zorgen om de kosten van de logistiek: “Het is een grote uitdaging”

De Formule 1 werkt dit jaar met een budgetplafond en dat betekent dat er niet meer onbeperkt geld kan worden uitgegeven. Echter, de inflatie in de wereld raakt ook de teams. Een onderdeel van het plafond zijn de transportkosten en die zorgen met de huidige inflatie voor een behoorlijke invloed op de bestedingen van het team. Het is een groot uitdaging”, reageert Red Bull-teambaas Christian Horner tegen GP Fans, wanneer hem gevraagd wordt hoe naast de stijgende kosten, ook vertragingen voor kopzorgen kunnen zorgen. “We hebben een gecompliceerde kalender en er zijn regelmatig erg krappe tijdschalen met soms drie races…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head