Red Bull Racing heeft potentieel twintig procent minder tijd in de windtunnel dan Mercedes: “Natuurlijk is het pijnlijk”

Red Bull heeft dit jaar de minste windtunneltijd van alle F1-teams, vanwege het winnen van de wereldtitels in de Formule 1. Daarbovenop komt nog eens de straf voor de overschrijding van het budgetplafond met 0,5 miljoen, waardoor de tijd met nog eens 10% is ingeperkt. Dat betekent dat de equipe van Max Verstappen en Sergio Perez dit jaar behoorlijk efficiënt om moet gaan met de testen in de tunnel. Teambaas Christian Horner vertelt hoe een last het voor zijn team is. “Natuurlijk is het pijnlijk”, aldus Horner in de KTM Summer Grill-show. "Het dwingt ons om efficiënt te zijn en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head