Red Bull Racing kijkt terug op veelbelovende dagen: “Het meest aangename vind ik…”

Het Oracle Red Bull Racing sloot de wintertests in Barcelona op vrijdagmiddag af met een goed gevoel. De laatste dag van de testsessie werd de baan kunstmatig natgemaakt zodat de teams konden testen met de nieuwe Pirelli regenbanden. Max Verstappen verscheen op de baan in de ochtendsessie, die geteisterd werd door rode vlaggen. Zijn teamgenoot, Sergio Perez, nam de middag voor zijn rekening in de RB18. Ondanks de veelvuldige rode vlaggen in de ochtend was Guillaume Rocquelin, hoofd race-engineering van het team, dik tevreden over het verloop van de dag.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head