Red Bull waarschuwt over wie een “grote bedreiging” kan zijn: “Dit jaar de grote onbekende”

Red Bull waarschuwt dat Ferrari in 2022 een "grote bedreiging" kan zijn. De Italianen eindigden in het Constructors" Championship 2021 als derde, terwijl ze wachten op hun eerste Grand Prix-overwinning sinds 2019. Sportdirecteur Jonathan Wheatley van Red Bull heeft gesuggereerd dat Ferrari in 2022 een imposante aanwezigheid zal zijn in het leidende gevecht van de Formule 1. Door ingrijpende wijzigingen in het technisch reglement zal er een enorm onderscheid worden gemaakt tussen de auto"s van dit jaar en die van 2021, aangezien het grondeffect terugkeert en de banden groter worden. Mattia Binotto van Ferrari (links) en Christian Horner van Red…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head