Rob Niessink, CEO van Van Amersfoort Racing blij met nieuwe aanwinst: “Hij is leergierig en communiceert goed met het team”

Van Amersfoort Racing heeft naast Filip Ugran bekend gemaakt wie er voor het team gaat rijden in het Euroformula Open-kampioenschap, Nicola Marinangeli mag het andere stoeltje gaan vullen voor het Nederlandse team. Marinangeli heeft pas drie jaar ervaring in de Formule-klassen. Hij reed vorig jaar in de Aziatische F3-serie en de Formula Regional European Championship by Alpine. Op vijftienjarige leeftijd maakte Nicola zijn eerste optreden in de Formule-races tijdens de laatste ronde van het Italiaanse F4-kampioenschap van 2018. Deze ervaring diende als opwarmer voor zijn seizoen in de VAE Formule 4, voordat hij terugkeerde naar een volledig seizoen van Italiaanse…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head