Robin Frijns krijgt nieuwe teamgenoten in de LMP2 bij Team WRT + LINE-UP

Drievoudig DTM-kampioen Rene Rast rijdt dit jaar in de LMP2 van het FIA World Endurance Championship voor Team WRT. Het Belgische team won afgelopen jaar met onder andere Robin Frijns bij het debuut het kampioenschap in de LMP2-klasse en pakte zege in de 24 uur van Le Mans. De Duitser die betroken is bij de ontwikkeling van de LMDh-auto van Audi, gaat plaatsnemen naast Frijns en Sean Geleal. Het wordt het eerste jaar van de 35-jarige Duitser in het kampioenschap, nadat hij in 2016 met G-Drive in 2016 in de LMP2 reed. In dat jaar won hij de finale in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head