Robin Frijns op het podium in Rome, gridstraf en plaatsverlies Nyck de Vries + UITSLAG

Loading

Mitch Evans heeft ook de tweede E-prix van Rome gewonnen. Jean-Eric Vergne de coureur die vertrok van pole werd tweede, terwijl Robin Frijns als derde finishte. Voor Nyck de Vries verliep de race wederom niet goed. Hij wist zich wel naar voren te rijden, maar door een gridstraf van 10 seconden na contact met Sergio Sette Camara werd hij vijftiende. Jean-Eric Vergne mocht deze keer van pole vertrekken. De race startte een stuk rustiger dan zaterdag. Dit had waarschijnlijk ook te maken met de aangepaste attackmode regel voor deze race. Niet twee keer attackmode van 4 minuten, maar een keer…

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!