Russische Nikita Mazepin gaat een onzekere F1-toekomst tegemoet: “We hebben gisteren beslist dat…”

Haas Formula One-teambaas Guenther Steiner heeft erkend dat de Russische coureur van zijn team, Nikita Mazepin, een onzekere toekomst tegemoet gaat als gevolg van alle neveneffecten van de Russische invasie van buurland Oekrane. De 22-jarige Rus kreeg vorig jaar een racestoeltje bij Haas als onderdeel van een titelsponsorovereenkomst die het Amerikaanse team sloot met de Russische kaliumproducent Uralkali, die eigendom is van zijn Nikita’s vader, de miljardair Dmitry Mazepin. "Zoals ik al eerder zei, niet alles hangt hier van ons af", zei Steiner vrijdag tegen verslaggevers. "Er is meer dan het F1-team bij betrokken, er zijn regeringen bij betrokken, dus…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head